Calmzy verzwaringsdeken 8 kg

calmzy verzwaringsdeken 8 kg

Ben jij op zoek naar een Calmzy verzwaringsdeken 8 kg? Dan ben je op de juiste plek. Een verzwaringsdeken is idealiter tussen de 8 en 12% van je eigen lichaamsgewicht. Dat betekent dat een verzwaringsdeken van 8kg geschikt is voor mensen met een gewicht tussen de 67 en 100kg.

Ben je zwaarder of lichter, dan kun je kiezen voor een Calmzy verzwaringsdeken van 6 kg, of een Calmzy verzwaringsdeken van 9 kg of 10 kg.

Wanneer je twijfelt tussen twee verzwaringsdekens omdat ze beide aansluiten bij jouw gewicht raden wij aan om voor de zwaardere variant te gaan. Deze zal dan qua gewicht dichterbij 12% van je lichaamsgewicht liggen dan bij 8%.

Verzwaringsdeken bamboe

De meest gestelde vraag is absoluut hoe zwaar een verzwaringsdeken moet zijn, daarnaast ontvangen we veel vragen over het materiaal van verzwaringsdekens.

Verzwaringsdekens kunnen van diverse materialen gemaakt worden, welke het meest geschikt is voor jou hangt af van je persoonlijke voorkeur. De ene persoon vindt bamboe fijn, de ander gaat liever voor katoen. Wel zien we dat steeds meer mensen kiezen voor een verzwaringsdeken bamboe.

In vergelijking met katoen is bamboe sterker, zachter, ook neemt het beter vocht op. Daarnaast ventileert bamboe beter dan katoen. Dit is een van de redenen dat een verzwaringsdeken van bamboe in de zomer wordt verkozen boven die van katoen.

Een ander voordeel van bamboe is dat het een duurzaam materiaal is. Bamboe groeit snel en heeft weinig water en zelfs helemaal geen pesticiden nodig. Zonlicht is genoeg, ook groeien er vrij snel na het kappen weer nieuwe stammen aan.

Diverse bamboe verzwaringsdekens

Omdat bamboe verzwaringsdekens groeien in populariteit brengen steeds meer merken naast het standaard assortiment verzwaringsdekens of hoezen van bamboe op de markt. De dekens variëren in prijs van €59,95 tot €199. Waarbij de populairste merken Litollo, Kustaa, REM Nights en Calmzy zijn.

Wil jij een verzwaringsdeken kopen?

Wil jij een verzwaringsdeken kopen maar vind je het lastig om er een te kiezen? Dat snappen wij als geen ander. Het is ontzettend lastig om te weten wat je prettig vindt als je het niet eerder heb getest. Wij adviseren om er een te kiezen waarbij het gewicht dichter bij 12% van je lichaamsgewicht ligt dan bij 8% en ga niet direct voor de duurste maar kijk eerst of je het prettig vindt.

You Might Also Like