Dormiwise verzwaringsdeken

dormiwise verzwaringsdeken

Onlangs viel ons oog op een nieuw merk verzwaringsdekens: de Dormiwise verzwaringsdeken. De verzwaringsdekens van Dormiwise worden geleverd met een wasbare bamboe dekenhoes (fijn!) en gratis oordopjes. Ook is het een vier seizoenen deken, zo slaap je het hele jaar door lekker.

Ben jij een slechte slaper? Vind je het lastig om in slaap te vallen of lig je hele nachten te woelen? Dan kunnen de verzwaringsdekens van Dormiwise wellicht uitkomst bieden.

Waar helpt een verzwaringsdeken voor?

Een verzwaringsdeken draagt bij aan een goede nachtrust. Een goede nachtrust is van groot belang om je gedurende de dag energiek, productief, minder gestresst en blij te voelen.

Het gewicht van de deken biedt Deep Pressure Stimulation, dit zorgt ervoor dat zowel volwassenen als kinderen makkelijker kunnen ontspannen.

Wanneer je ontspannen bent slaap je sneller en dieper.

Dormiwise verzwaringsdekens

Dormiwise heeft een klein assortiment van:

  • Tweepersoons verzwaringsdeken 13 kg
  • Verzwaringsdeken kind

Enkele voordelen van deze deken ten opzichte van sommige andere verzwaringsdekens:

  • Hypoallergeen en reukloos
  • 100% biologisch katoen
  • Extra polyester laag
  • Incl. zachte minky dot hoeslaken
  • Thermos buitenlaag
  • Duurzaam polyester laken
  • Ultra-zachte polyester vulling
  • 7mm micro glaskralen als vulling

Daarnaast krijg je er een gratis opberghoes en oordopjes bij.

Tweepersoons verzwaringsdeken Dormiwise

De tweepersoons verzwaringsdeken weegt 13 kg. De afmeting van de deken is 200x200cm.

Verzwaringsdeken kind

Een goede nachtrust is belangrijk voor een kind, kinderen die niet voldoende slapen presteren vaak minder op school, zijn emotioneel minder stabiel en de kans op overgewicht is groter. Ook voor de groei en ontwikkeling van een kind is slaap van groot belang.

Een verzwaringsdeken geeft kinderen een gevoel van veiligheid waardoor zijn makkelijker kunnen ontspannen, ook na een drukke schooldag.

Dormiwise biedt een betaalbare optie. De deken is 100x150cm en weegt 3 kg.

Kan de verzwaringsdeken gewassen worden?

Ja, de verzwaringsdeken kan gewassen worden. Dit kan met de hand, maar ook met een machinewas op 30 graden. Ook kan de deken in de droger.

Wat als ik de deken niet fijn vindt?

Dormiwise is overtuigd van de werking van het product, het is daarom mogelijk om de deken 30 dagen te proberen. Ben je na de 30 dagen niet tevreden? Dan kun je de deken terugsturen en ontvang je je geld terug.