Nevali verzwaringsdeken

Nevali verzwaringsdeken

Een Nevali verzwaringsdeken is een speciaal soort deken ontworpen om het gevoel te geven van een omhelzing of vastgehouden worden. Het werkt door zachte, gelijkmatige druk op het lichaam toe te passen, vergelijkbaar met het gevoel van een warm bad of een omhelzing. Dit type deken is speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar verlichting van angst, stress of slapeloosheid.

Nevali biedt verzwaringsdekens in verschillende gewichten aan, waaronder een verzwaringsdeken voor kinderen van 3 kg, een verzwaringsdeken van 7 kg, een verzwaringsdeken van 9 kg en een verzwaringsdeken van 13 kg. Het gewicht van de deken is afgestemd op het gewicht van de gebruiker, zodat de druk op het lichaam zo comfortabel mogelijk is.

De verzwaringsdekens van Nevali zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals ademend katoen en gladde, zachte vulling, om de gebruiker het meest comfortabele gevoel te geven. Het dekbed is ook gemakkelijk te reinigen en wasbaar in de wasmachine.

Nevali verzwaringsdeken 3 kg 

Deze verzwaringsdeken is geschikt voor kinderen met een lichaamsgewicht tussen de 20 en 35 kilo. De deken vormt naar het lichaam en helpt door het gewicht het zenuwstelsel ontspannen. Dit kan er onder andere voor zorgen dat je kind beter in – en doorslaapt, prikkels makkelijker verwerkt, minder stress en angst voelt en zich beter kan concentreren. 

Nevali verzwaringsdeken 7 kg

De eenpersoonsverzwaringsdeken van 7 kg is geschikt voor volwassenen met een lichaamsgewicht tussen de 60 en 85 kg. Het fijne van deze verzwaringsdeken – net als de rest van de verzwaringsdekens van Nevali – is dat de verzwaringsdekens een stuk dunner zijn dan vele anderen. De deken is dus makkelijk te gebruiken op of onder je normale dekbed. Ook is de deken qua warmte vergelijkbaar met normale dekbedden vanwege de keuze voor glazen in plaats van plastic parels als vulling.

Verzwaringsdeken 9 kg

De eenpersoonsverzwaringsdeken van 9 kg is geschikt voor mensen met een lichaamsgewicht van 85 tot 100 kg.

Nevali verzwaringsdeken 13 kg

Dit is de enige tweepersoonsverzwaringsdeken die Nevali in het assortiment heeft, hij is 200x200cm groot en weegt 13 kg. Het is de perfecte deken wanneer zowel jij als je partner behoefte heeft aan een betere nachtrust.

Nevali verzwaringsdeken review 

In reviews van Nevali verzwaringsdekens is te zien dat veel gebruikers positief zijn over de effecten van het product. Veel mensen rapporteren een verbetering van hun slaapkwaliteit en vermindering van angst- of stressgevoelens na het gebruik van de deken. Sommigen beschrijven het als een “knuffelend” effect dat hen helpt om snel en diep in slaap te vallen.

Andere redenen om voor Nevali te kiezen:

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 60% dunner dan andere verzwaringsdekens
  • Gaat lang mee door extra toegevoegde lagen in de deken
  • 2 jaar garantie

You Might Also Like