Somnox verzwaringsdeken

somnox verzwaringsdeken

Somnox heeft als missie om iedereen goed te laten slapen en dat op natuurlijke wijze. Dus zonder medicatie.

Somnox verkoopt niet alleen verzwaringsdekens maar ook bijvoorbeeld de somnox slaaprobot. Wij gaan het vandaag alleen hebben over de verzwaringsdeken.

Meet Somnox

De binnenkant van de verzwaringsdeken is gemaakt van 100% hypoallergeen katoen. De vulling bestaat uit hypoallergene glasparels. Hypoallergeen houdt in dat je weinig tot geen kans hebt dat de glasparels tot een allergische reactie leiden. 

De buitenkant / hoes bestaat uit fleece. Fleece is in Nederland vooral bekend omdat nagenoeg iedere Nederlander een lekker zacht fleece dekentje op de bank heeft liggen. 

Bij Somnox realiseerden ze zich dat fleece in de zomer misschien wat te warm wordt, daarom verkopen ze ook zomer overtrekken. De zomerovertrek is gemaakt van bamboe. Bamboe ademt en ventileert goed en neemt makkelijk vocht op.

Verzwaringsdeken 11 kilo

Somnox heeft drie varianten verzwaringsdekens, alle dekens zijn 150x200cm, ze verschillen alleen in gewicht. Let op: de lichtste variant (4kg) is voor een kind. 

AfmetingAantal kilogram verzwaringsdeken
150x200cm4kg
150x200cm9kg
150x200cm11kg

De vuistregel voor verzwaringsdekens is dat je er een kiest die qua gewicht 8-12% van je lichaamsgewicht is. Omdat Somnox slechts drie varianten heeft qua gewicht adviseren we er hier een van +/- 10% van je lichaamsgewicht. Ben jij +/- 70kg dan kies je een deken van 7kg, ben je +/- 90kg dan kies je een deken van 9kg en ben je +/- dan kies je die van 11kg. Als je twijfelt tussen een lichtere of zwaardere variant, ga dan voor de zwaardere! 

Somnox slaaprobot prijs

Ben jij klaar voor je Somnox verzwaringsdeken? Bestel gemakkelijk bij bol.com en je ligt nog deze week heerlijk te slapen onder je verzwaringsdeken.