Swiss Nights verzwaringsdeken

swiss night verzwaringsdeken

Heb jij moeite om ’s nachts in slaap te vallen? Dan is deze Swiss Night verzwaringsdeken misschien wel de ideale oplossing. Deze deken helpt te ontspannen en zorgt er daardoor voor dat je gemakkelijker in slaapt valt. Ook voor een ontspannen moment op de bank kan deze deken voor meer rust zorgen. Daarnaast zorgt het gewicht van de deken ervoor dat je minder beweegt, rustiger slaapt, wat resulteert in een betere en diepere slaap cyclus.

Tweepersoons verzwaringsdeken?

De tweepersoons verzwaringsdeken van Swiss Night is 150x200cm met een gewicht van 7 kg. 

De vuistregel voor het kiezen van de perfecte verzwaringsdeken is een gewicht van ongeveer 8 tot 12% van je eigen gewicht. Deze deken is dan geschikt voor personen met een gewicht tussen de 58 kg en 87,5kg.

Het verschil tussen de twee zit ‘m in de hoes, de ene hoes is een mink hoes, de ander een velvet hoes. Wat fijner is, is persoonsafhankelijk.

Materiaal Swiss Night verzwaringsdeken

De verzwaringsdekens van Swiss Nights hebben een mooie neutrale kleur waardoor hij in elke woon- of slaapkamer past. De deken is gemaakt van microvezel, microvezel kent vele voordelen, de stof kreukt niet en dat is daarom strijkvrij, daarnaast voelt het comfortabel en zacht aan, ook is de stof makkelijk wasbaar en anti allergisch.

Uiteraard zijn er niet enkel voordelen, de stof is wat dunner dan bijvoorbeeld katoen wat het iets minder duurzaam maakt. Mocht jij ‘s nachts veel transpireren dan raden wij andere verzwaringsdekens aan die wat prettiger aanvoelen wanneer je hier ‘last’ van hebt. 

Let op dat de verzwaringsdekens van Swiss Night zelf niet wasbaar zijn, het is dus aan te raden om er een hoes om te doen ter bescherming van de deken.

De verzwaringsdekens van Swiss Night zijn verzwaard met micro glaskralen. Deze worden over het algemeen beschouwd als een van de duurdere deken vullers. Micro glas kralen zijn een perfecte optie voor mensen met auditieve en sensorische gevoeligheden. Ze zijn namelijk volledig geruisloos wanneer je de deken beweegt, een groot pluspunt als je het ons vraagt!

Gewicht Swiss Nights verzwaringsdeken

Swiss Night heeft een een- en tweepersoons optie voor verzwaringsdekens. Beide opties kunnen zowel met als zonder hoes besteld worden. Wij raden aan om er een hoes bij te bestellen of er thuis zelf een hoes omheen te doen omdat de deken niet wasbaar is.