Lucovitaal verzwaringsdeken

lucovitaal verzwaringsdeken

Lucovitaal is een Nederlands bedrijf dat producten ontwikkelt voor een gezonde leefstijl en welzijn, mogelijk ken je het merk van de vitamines en supplementen. Een van hun nieuwste producten is de Lucovitaal verzwaringsdeken. Deze deken is ontworpen om mensen te helpen bij het ontspannen en slapen door het toepassen van druk en gewicht. Ook kalmeert de deken bij stress, angststoornissen, psychische onrust, ADHD en depressie.

Lucovitaal verzwaringsdeken wassen

Let op: de verzwaringsdeken van Lucovitaal mag je niet wassen. Om hygiëne en comfort te waarborgen is het daarom aanbevolen om een de verzwaringsdeken incl. hoes aan te schaffen of eventueel zelf een andere hoes om de deken te doen zodat je lang plezier kunt hebben van de deken.

Lucovitaal verzwaringsdeken review

Er zijn veel positieve beoordelingen van de Lucovitaal verzwaringsdeken, op bol.com scoren zij een 4,5/5. Veel gebruikers beoordelen de deken als comfortabel en ontspannend. Ook merken ze dat de deken helpt bij het in- en doorslapen. Ook word de verdeling van het gewicht als positief ervaren en is deze comfortabel en warm.

Lucovitaal verzwaringsdeken hoes

De Lucovitaal verzwaringsdeken wordt meestal geleverd met een zachte en comfortabele hoes, heel soms zit de hoes er niet bij dan is het aan te raden een aparte hoes aan te schaffen. De hoezen zijn gemaakt van ademend materiaal en zijn afneembaar en machine wasbaar. De hoes beschermt de deken tegen slijtage en verhoogt het comfort tijdens het gebruik.

Verzwaringsdeken 5,5 kg

De verzwaringsdeken is 5,5 kg. Dit gewicht wordt beschouwd als een geschikte hoeveelheid voor volwassen en kinderen vanaf 6 jaar. Het gewicht van de deken is verdeeld over de gehele deken om een evenwichtige druk uit te oefenen.

De verzwaringsdeken van Lucovitaal is een comfortabele en fijne optie voor mensen die op zoek zijn naar ondersteuning tijdens het ontspannen en slapen.

You Might Also Like