Somnox video

Somnox video

Waarschijnlijk heb je net van de Somnox slaaprobot gehoord en vraag je je af hoe dit product precies werkt. Heel begrijpelijk, een slaaprobot klinkt misschien een beetje futuristisch.

Een foto zegt meer dan duizend woorden en een video nog veel meer. Voor je verder leest raden wij je dan ook aan om eerst even onderstaande video te bekijken.

Rustige ademhaling

De Somnox slaaprobot helpt je sneller in slaap te vallen door je ademhalingsritme te stimuleren en te reguleren. Het vertraagt rustig het eigen ritme wat ervoor zorgt dat jij je ritme ook vertraagt. Daarnaast worden ook de hartslag en bloeddruk verlaagd.

Rustgevende audio

Verder biedt de Somnox slaaprobot rustgevende audio waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het ongewenste slaapstoringen vermindert. Kom in de ontspanningsmodus met langzame muziek die een semi-hypnotische of meditatieve toestand aanmoedigt en gevoelens van stress vermindert.

De slaaprobot gebruikt nieuwe technologie en software zoals ademhaling en bewegingsdetectie om jouw slaap te optimaliseren. Daarnaast kan je de Somnox app gebruiken om je unieke slaapprogramma aan te passen en je eigen ademhalingsoefening en audio-afspeellijst te maken.